24 February 2012

Bermula dengan alam baru

Salam,

Ya ampun! berkurun ha aku tak usik blog bz beno menyalahkah wakil rakyat adesslaa..arini aku nak update pasal Danial yang sekarang ni dia dah memasuki alam persekolahan erk dah nak masuk 3 bulan dah baru nak cite apadaaa =.=" wakakaka...gile pemalassss haku nak apdet.



semangat first day

Danial dah start sekolah harihari dia cite pasal sekolah, pasal kawankawan dia, pasal cekgucekgu dia teringat plak zaman aku sekolah dulu huhu pagipagi kena bangun pegi sekolah kadangkadang ngantok sangat tertido dalam bilik air hahaha mula la mak ketuk pintu cam org gila adess. Ada sekali tu dia balik sekolah tanya dia ' Danial best tak sekolah hari ni. dia jawab best la mama Danial nak sekolah harihari  boleh tak mama erk ya ampun memang kau kena sekolah la nak sampai kau tua =.="

Kejap je dah anak aku 7 tahun huhu rasa baru je aku kawin bln lepas...dang~!

Makanan Feveret dia


Danial mama doakan semoga danial jadi anak yang pandai dah soleh :')

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/