08 June 2009

HAPPY BIRTHDAY MY LIL SON


Ini barang kualiti punyeee!!

Pkol 12 tghari td p jln mines..nak cari adiah danial, last2 masuk kedai games terbeli laa PS2 dengan harga RM435 ORI utk 8MB memory card cukup ke?.. takpe2 beli 16MB total RM460 termasuk percuma 10 cd game..rasanye agak murah la . Seronok sakan danial..tak sabar2 nak blik...





masa nak balik tu..kami singgah la sebelah kedai game yg kami beli td..aku pun tnya..abg PS2 kt sini brp RM... RM399 je dik...erk!! Hubby ckap..takpe..tah2 dia kasi murah byk brg dia dh tukar...tah2 controller dia tk ori ke...(nak sedapkan ati huhu)dlm ati mnyesal aku tnya huh!



Yum Yum sedapnye blueberry cheese!

Happy besday tooo uu...7/6 lepas hari jadi Danial yg ke 4 thn...tp dia nak jgak 5 thn..tk sabar nak besar la tu... mlm tu acara potong kek Danial serentak dengan potong kek pengantin..tp rasanya acara potong kek danial lagi over dari ptong kek pengantin...adoi sabar jee laa..lepas tu suka2 je dia nak amik hadiah kawin org...hahaha. takpe2 sabtu ni kita p mines beli hadiah ek! smlm dh p alamanda masuk toy city...semua benda tk bkenan..(cewah bkan anak yg tk bekenan mama/ayah dia yg tk berkenan).



Emm dh besar dh anak aku...bleh la aku tmbah lagi sorang...tp lom ada rezeki lagi...huhu...




anyway for danial mama ngan ayah doakan semoga danial dpanjangkan umur & murah rezeki. Jadilah anak yg soleh ok, anak yg pandai dan hormat org tua ok. Kasih sayang mama & ayah tiada noktah nya........ ;)

9 comments:

rhyzal said...

hepi beday la buat anak ko.
moga anak ko cepat membesar sihat dan kuat.(mcm ayat iklan plak)
haha..
tahniah danial.
ko dh tua setahun.
mak ko plak dh tua sgt.
hahhaa..

azura said...

ceh kuang ajaq kuang ajaq kuang ajaq

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hahaha..kelakar doe komen riez.. :d

to danial : happy belated bday..may Allah always bless him..aminn..

azura said...

thanks my frenz.. lawak riez tu mmg tk bleh blaa

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hehehe..seronok btol danial dpt PS2..giler murah PS2 kat mines..leh la aku beli utk adiah aku sendiri nnt..wakakaka.. :D

azura said...

hahaha beli2...ps3 aku tgok aritu rm1440 mahal lagi..selagi tk kuar ps4 selagi tu mahal... meh ar dtg umah aku leh main ps2....hehe

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hahaha..tiap2 hr aku dtg main PS2 nnt..danial,tggu aunty fiffy yg comey nie dtg k..wakakaka.. ^_^

azura said...

Ya Allah redhoi ketulusan hati

rhyzal said...

zura, ps1 ko tgok kt mines brp ek?
hahaha..

jgn marah ye zure.
nnti makin tua..
jgn risau.
lmbt lgi danial nk tua.
haha..