18 December 2009

Selamat tinggal 2009...


Jalan2 di Kedah

Adoi...letih balik dari kedah pun tk abis lg dpt lagi beban bla masuk opis...huhu keje byk sungguh...tp aku gembira dgn keje2 tu..cuma kdg2 tk gmbira..ayo gembira ke tak gembira nih huh..ok la gembira2 hehe..ok dari dulu..lgsung tertekan akibat kebosanan tk de keje...skang ni ok la ada keje berkat sket duit gaji..hehe tk caya ke? tgok dlm akaun maybank aku tk usik pun duit gaji hahaa...cite balik kisah mgu lepas..jumaat lps kan..lahai rini pun dh jumaat kejap je..aku p kedah umah abg asben aku anak dia kenduri kawin..2 psg pengantin skali naik pelamin..meriah sguh..ni la fisrt time lps kawin aku p umah abg ipar aku..hhehe ni pun dh nk masuk 2 anak...;P syok gak gi sana ptg jumaat tu asben bwk gi bandar darul aman tmpt dia keje dulu..tingat masa aku bujang dulu..penah p skali indah sgt saat tu yela aku dari ipoh dtg naik bas smata2 nak jumpa bf hehe skang ni xbf la sbb dh jadi my asben..tp skang tmpt tu dh lain beno...ate sume banggunan nak letak...mlm tu p pekena char ketiaw pergg terangkat pungkoq sdp gile...adoi baby mama duk diam2 ek dlm perut sket lg je mama nak taip ni ..syg diaa..
ok dh tgh bln 12...pejam celik dah nak msk thn 2010 tp aku mcm ni je.mcm tk de kmajuan plak bla tgok kwn2 aku byk yg smbg study..niat dhati tu mmg ada nk smbg tp tah la blom betul2 trbuka...tunggu laa...tunggu lg adoi.




ni la netbook cumel aku hehe (Acer Aspire One)

lama giler aku tk update blog...lps ni bleh la update slalu..sbb dh ada netbook..tq my asben love u muahhh....k la aku ni dh mcm buat karangan plak dh...syhhh jap2 erk bunyi apo tu ya Allah danial tido ke mcm2 bunyi dia kuar ngantok sgt la tu..ok la tata nk tito

2 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

dapat netbook terus thank you my asben love u muahh..wakaka..

azura said...

tak dpt pun love u jgakkk... ;P