05 March 2009

Lawak Suami Isteri

Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg
terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka sisuami pun mengajar bahasa yg
jarang digunakan oleh tetangganya. Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu. So suatu hari suami nya berkata..

"Yang , kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer'

Isterinya mengangguk sahaja..

Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya '
Kongkek boleh tak yang?'

Si isteri pun 'ok'

Setelah penat projek , mereka pun mandi bersama. Waktu mandi isteri nya yg
sengau itu pun berkata

'Yang nak kongkek'

Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan isterinya..beliau pun
'buat projek' kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja..

Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. ;' Yang nak
kongkek'

Suami nya berkata.. 'lah tak puas lagi ke?'

Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata 'Kongkek'

Si suami got no choice pun melakukan lagi..

Selepas itu isterinya berkata.. 'Bole tak awak kasi saya kongkek'

Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau
hendak start lagi.. isterinya pun menahannya..

Saya bukan nak kongkek.. Saya nak ...........(sambil memegang) COLGATE....:)

3 comments:

lubby said...

lucahhh
gahahaha
maksu..
nisa dah tukar link blog lah.
http://geraksanasini.blogspot.com

link balik baru dia update.hahaha

rhyzal said...

haha..
gila2 horny si suami istri nih..
mkn tongkat ali ke kacip fatimah?
xpn misai kucing.
rupe2nye colgate..
seb baik xde banduan yg masuk time d org projek..
nnti banduan tu xthn sbb seksi sgt.
(rujuk email yg pp foward)
ahaha..

azura said...

awat tukaq nisa...psal aritu ke? woi riez..oo ko kt sana pun bertenet jgak ek...bla ko msuk ofis? ko masuk ofis aku p kusus plak smgu ..