07 February 2010

bila ingat ... mmg takott...

hai...pejam celik pejam celik dh nak masuk 8bln kandungan aku ni cepat gile aritu baru je dengar berita gumbira dari kawan2 wahh tahniah zura ko dh mngandong kembali huhu. adoi bila dingat2 detik lima tahun dulu waktu nak bersalin mmg seram dibueknyo, kesakitannye tidak dpt digambarkan walaupun aku dibedah sakitnye hanya Allah swt yg tahu.. Harap2 kali ni aku bersalin dalam keadaan yg normal tkmo bedah dah tp kalo itu cara yg paling selamat aku berserah. alamakk takot la.
skang ni aku dh tk leh nak tido lena..tiap2 malam mesti terjaga, baby aku ajak main kot tgh2 mlm, bila aku kaleh kiri dia tendang2 kaleh kanan dia main korek2 plak...tido terlentang dh tk leh nak napas..ayoyo anak mama ni, aku slalu bercakap ngan dia esok kita main lg yek, pehtu baru dia senyap n tido kot hehe. Harap2 danial dpt adik girl sbb dia lg xcited utk dpt adik girl dari aku hehe katanya baby girl comel ;)tp kalo boy jgak aku tetap bersyukur rezeki yg diberi oleh Allah swt yg aku harapkan semoga selamat n dapat baby yg sehat. ok aku ntikan tarikh keramat 30/3/2010 ;P

4 comments:

Lubby said...

biar dia keluar sehari awal. hahaha sama la bithday dengan nisa :p

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

huhuhu..bella...cpt la keluar..xsbr nk jumpe bella tiut nie.. :)

azura said...

ok nisa...nti kalo sama besday ngan ko bleh celebrate sama2 hehe
fifi..kita nanti kan bella ok hehe ;P

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

ok bukan bella dah..hehee..
hai iva.. :D
cpt la update blog..letak gambar iva byk2.. :)