15 February 2009

Cuti-Cuti Malaysia...


Bangun je pagi td...tiba2 je teringat n tk sabar plak nak p bercuti ni... dah lama beb tk p bercuti2 ni...yela masing2 tgh bz bkerja utk kumpulkan duit hikhik...28 feb hingga la 4 march aku menghabiskan masa utk tenangkan fikiran di Langkawi... dh lama betul tk p...msa p pun time bujang..time bujang x best..tk leh watpe wakakaka...terbatas. Nasib la sume dapat setel dgn mudah Alhamdulilah..aku dpt menginap di rumah Penginapan Persekutuan sehari rm55 ok la kan..dapat lak booking Air Asia promotion...sorang p balik tk sampai seratus...Danial tk sbar2 nak naik flight...huhu. Weh korang2 tau ke tmpt2 makan murah2, shopping best2 bagi ar tau...leh ar p nti. Biasa kalo nak sewa kereta paling murah bape ha? adoiya..tatau laa. Brp kena spare duit nak p shopping rm1k cukup ke ;)....Kawan2 meh la share2 pngalaman korang....

5 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

hahaha..xnk la share..
sbb aku xpenah pergi..hahaha.. :)

azura said...

ala...ko nak p pulau perhentian je...cit podah!

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

mau share kaa..? mangkuk vision 1 dulu tauww..... waakakaakaka
jgn lupa fridge magnet utk ai taw...

rhyzal said...

coklat daim sedap!!
(jgn lue beli utk kitorg k!)
huhuhu..

azura said...

adoiya...takmo pg la ini macam...ekekek.... insyaallah bkan takat coklat aje..malah helang langkawi sanggup ku bwk utk korang nti