21 November 2010

Apa lagu kenangan korang?

Korang mesti ada lagu kenangan kan? lagu yang akan mengingatkan kembali kenangan2 lama bersama insan2 tertentu tak kira la sapa balak ke awek ke nenek ke atok ke musuh ke jiran ke cetiharam ke yang penting lagu2 tu akan mengingatkan kita pada orang2 itu. Aku ni kalau nak dikirakan memang banyak lagu kenangan tapi lagu yang aku post ni salah satu lagu kenangan aku bersama balak aku iaitu husbandku. lirik lagu ni adalah sangat2 indah :P. Dulu kalau bagi surat ke note ke mesti selit2 kan ayat lagu ni hahaha ye laa dulu tak de handphone jenuh le nak tulis2 surat.. tapi tulis2 surat ni lagi romantik kan weee .. gile banyak surat2 cinta aku simpan, surat nak berkenalan dari mat indon sebelah rumah pakcik aku pun ada aku simpan lagi kenangan tu beb :P best bila dapat baca balik kelakar gile hahaha


Sinar matamu menerangi jiwa
Melagukan siulan asmara
Apakah satu kuasa
Meresap dalam sukma
Menyintaimu bagaikan lagenda
Senyumlah sayang
Renunglah mata ini
Bicara tentang hati ini


Berlari aku mengejari
Damainya cinta kasihmu ini
Berdua kita menyelami dasar cinta
Oh alangkah seksanya merindu
Bila tidak memandang wajahmu
Ku berharap ku berdoa
Bisikan rindu darimu... syahdu
Sentuhanmu mendamaikan jiwa
Dakapanmu hangatlah suasana
Biarpun masa berlalu
Kasihku tetap satu
Menyintaimu segalanya bagiku

Penyanyi: Amy Mastura
Tajuk Lirik Lagu: Bicara Hati

p/s kt sini aku post lirik je nak dgr lagu ni camne g youtube yek :P

2 comments:

Amy Syaquena said...

salam kenal..

amy follow sini kak zura , ada masa jemput la singgah sinar raudah..

azura said...

ok amy i will ;)