03 February 2011

whoaaaaaa!! i dont belive it

Ketika dan saat ni aku berada di kampung ohh sangatlah gembira sebab dapat jumpa ahli keluarga. arini aku dah makan bermacam2 dah memamg tidak kenal lagi erti diet kalo dah kat kampung ni fuhh. Mak aku pulak cakap eh mana ada gemuk biasa je huh ok mak tipu sebab dia tak nak anak dia tak makan T_T oh sangat kijam! ok abaikan pasal gemuk, kat sini aku nak upload pic sate i made myself ok :P wahh lama gile aku tak bakar sate so arini aku cucuk dan bakar sate sendiri oh lupa nak bagitau aku adalah anak tokey satu a'a bukan sate haji samuri tapi sate malaysia dari manjung perak heee so dikesempatan yang ada ni aku cucuk sesuka ati aku (sate besar macam fishball haha) dan bakar ikut suka ati memang puas ye. kalo makan sate haji samuri tu perghh dah la mahal kecik je sate dia tidak sesuai dengan rege 60sen pehtu pulak sate keras macam dah bakar lama bila nak beli dia cuma panaskan je demm..mak aku jual pun 50sen besar dah puas eceh puji sate mak sendiri plak :P. Tapi tu la aku lagi puas makan sate mak aku buat...terbaekk!

sate tinggal tu je yang lain dah masuk perutku haha

Haa! memang aku terkejut berok tiba2 kat kampung air tawar ni ada wireless.. ye wireless!..memang adalah sangat mengembirakan bila iphone tiba2 ditek wireless yay! boleh on9 sampai lebam. aku rasa menteri besar perak memang sengaja kasi wireless kot kat kg aku ni supaya makcik mah, makcik gayah, maksom kwn2 mak aku ni semua boleh sambung gossip2 mereka ni kat dalam facebook. ok lah aku dah guna wireless ni sebaik mungkin dah sekarang time to tido esok mau balik chemor then mau balik putrajaya :(

2 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

ok takmo kawan xbwk satey utk aku :(

azura said...

beb nti balik kg aku ok.. ko bleh makan puas2 :D