23 February 2011

netball tournament

Omaigad! macam tak percaya je aku yang tua2 ni masuk perlawanan bola jaring lawan antara bahagian ahad ni, bukan la terer mana pun sebab tak de player la orang2 macam aku ni kena paksa main dem, jangan plak tak percaya aku main posisi center perghh gile penat memang posisi tu aku pegang sejak sekolah rendah lagi nak bagi aku main posisi GS harap maklum la tak cukup tinggi. Hari ni hari kedua training esok lusa pun ada kot harap2 bahagian aku menang la huhu. tapi betul la sekarang ni dah tak boleh pakai tenaga banyak jadi macam tak cukup nafas plak mungkin sebab dah tua ke? sebab berat badan ke adooiii, tadi masa main macam tak cukup oksigen gile takut emm rasa kena turun kan berat badan laa hoho.. ok 50kg im coming!!lol

6 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

LOL..50kg chayok2..hehehe..
ko mkn nasi kang aku babap muntot ko XD

wahida said...

saya lagi lah...langsung x reti bersukan...huhu!

kaki bangku sungguh!

azura said...

Ouch!

azura said...

Wahida kaki bangku pun tk pe janji kaki blog hehe

rhyzal said...

kuku kaki tercabut. OUCH! lol

azura said...

ouch! tp kuku tk jadi cabut sbb tak tercabut erk!