10 March 2011

Ye! ini adalah player terhebat :P

ni semua muka suci sebab blom lwn dan memaki hamun lagi

Entry kali ni adalah nak mengupload pic player-player terhebat netball haha gile poyo. Muka sume sbnarnya tengah bengang sebab game kedua ramai orang protes player kami kena tukar posisi sebab ada setengah player yang pernah wakil jabatan so what the.. pfftt!!!
aku yg paling kecik dan cumil >.<
Game pertama dengan team PK kami menang mudah 6-3 padahal team pihak lawan tu memang antara player2 yang kuat tapi rezeki pihak pada team kami so dengan kejayaan itu tak sangka plak memberi impak maksima pada team lain geram je la tu la kalo main games dengan makcik2 ni ada je tak senang ada je nak protes kita main antara bahagian2 jee bukan main peringkat kebangsaan hadiah nye pun bukan 1 juta pun juara pun dapat hamper ngan piala yg rege tk lebih 20 hinggit so kami pun kena la  mengalah tukar kan GA kami kepada WD sebab GA kami tu pernah wakil jabatan *bengang+bangang*. Takpe la kami profesional game kedua kami menang game ketiga pun kami menang dapat masuk separuh akhir kami menang jugak hah! amik kau tukar player pun kami tetap menang bukan sebab GA tu yang terer sebenarnya kami semua memang terer muhahahaha (gelak riak)

So team kami layak ke final dengan team PK yang kalah first game tadi, ok kami fight kali kedua dengan player yang kena tukar posisi tapi player diorang tidak tukar posisi padahal 2 orang dari player PK penah jugak main wakil jabatan ADIL TAK?? vavis vetul! kami main dengan presure sangat! muka masing2 hangin. kami kalah 7-5 T____T  tapi memang tak adil la grrr *slapslap* takpe la kami menang secara profesional team PK memang nak juara sangat! ha amik la kau pehtu gi la gadai piala tu laku tak! Team kami dapat Naib Johan!


ni je pun hadiah naib johan -___-" hadiah johan lebih 3 kupang je


Argghh aku patut dah boleh lupa dan tak patut cite balik benda ni! dah dah malas nak cite!!
*lain kali urusetia adalah dilarang dari golongan team sebab tu berlakunya berat sebelah! bangang!

6 comments:

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

kalau lah aku ada time tu..mmg perghhhh..berasap! sabar2.. :D

azura said...

tu la..kalo ko ada aku rasa dah bertikam2 dah..lol

Hanis Azla said...

Amboi, mmg benggang betul ni.. tp klu akak pun benggang juga.. nak menang sangat hambeklah yer..

erin said...

mak aii..ingatkn dah lupa psl game aritu..rupanye tetap bersemadi dlm ingatan ye...huhuhu...xpe..sabar bebanyak..yg bestnye ramai org salute our team coz memasing rupanye ade bakat terpendam setanding Johan...:)

azura said...

hehe kak hanis...biasa la main ngan org kurang profesional ni mmg la mcm tu.. kita bako jee

EFFI DAYU said...

memang bengang nih!
takat piala eso patah pon da lagak dapat 10 juta (up cket dr 1 juta)..hehehe...
adat la tue kan WD..hjee