15 May 2011

Anak orang putih hoh!

Ada aritukan orang Coway datang umah aku kan dia nak servis penapis air ngan penapis udara, jap korang tau kan Coway tu apa? ala yang jual barangan elekerik tu tatau gak? meh tgok sini. Kakak tu datang sabtu dalam petang camtu time tu asben aku kena kerja pulak nasib la yang datang tu kakak kalo abang aku malu :P kakak tu buat kerja harus la kat dapur kan sebab penapis air aku letak kat dapur dan dapur aku agak kelam kabut sket aku belum sempat nak kemas bersih sejak balik dari bercuti. kat dapur tu kan penuh dengan coklat aku beli kat london. Agaknye kakak tu nak paw coklat aku dia tanya aku


kedai coklat ni kt Paris aku ngah penin nak beli coklat pe dah

kakak : baru balik dari Langkawi ke byk coklat
aku : eh tak la hmmm baru balik dari London ngan Paris (segan sebeno nye nak cite)
kakak : wahhh yeke bestnyee...coklat murah2 yek kat sana..
aku : haah murah gak
kakak : suami keje apa? selalu ke pergi oversea?
aku : keje art designer kt damansara .. eh tkde la selalu ni baru first time g sana
kakak : Ooo patut laa tgok anak2 macam orang putih .. hensem abang ni (danial) macam orang putih adik dia pun sama (aku tgh dukung iva time tu)
aku : ERK! (bila plak aku lahir anak2 aku kt London & Paris aku baru je balik 3 ari lepas) HAHA

*suka2 je aku panggil orang servis tu kakak padahal aku rasa dia muda lagi kot.. takmo kalah LOL

6 comments:

kata kila said...

bila nak bawak aku jumpa anak omputih hang tu nokss

azura said...

erk anak omputih chaitt! sabar la nyah..nti kita dating mak bawak ok!HAHA

Mas said...

hahahah..dia dah puji2 bagai nk rak tuu..ko ade kasi cekelat x kak..sian dia..puas bodek nk cekelat parrris..hahaha

azura said...

tak bagi pun padan muka dia HAHA kedekut taik idung masin aku ni!

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

heheheheheheh agaknyer dia ingat baru balik malaysia as if baru balik for good dari dok kat sana bertahun kot.. keh keh keh.....

by the way.. bg tak dia cekelatnyer...???

hehehehehe

azura said...

haram tk bagi haha...