06 July 2011

Whoaa Netball lagi??

Hi yaw!

Pagi tu tiba-tiba je dapat sms Elis ''oi kak naik sekarang Puan Lim nak jumpa'' hohh! sudah tiba-tiba Timbalan Setiausaha nak jumpa aku bila plak aku buat salah ni paling terok aku buat salah pun tido kat meje time ofis hours je huh! nebes dah. naik je masuk bilik meeting Puan Lim bersuara ''welcome player netball'' WTF!!!.. aku jeling kat Elis vaviss vetul kamu yek.

2 - 3 Julai aritu SPA ada anjurkan Hari Kerjaya di Stadium Pancarona Putrajaya dengan kesempatan yang ada SPA anjurkan juga Kejohanan Netball terbuka memang sangat terbuka lahh amik kau 42 team turut serta tah dari mana tah deme datang terer-terer lak tu. Aku yang dah nak pencen ni jugak la kena main. Aku plan memang tak nak pegi pun hari kerjaya ni nak bermalas-malasan kat umah sambil layan anak-anak tapi tu la tugas untuk menjaga maruah jabatan harus di jaga nak tak nak aku kena turut serta eceh!. SPA hantar 2 team untuk membelasahkan sume-sume team yang ada. aku team (B)SPANC(SPANetballClub) satu lagi team (A)SPAMOHB (aku tatau apa maksud MOHB tu) team A SPA ni kebanyakan semua bekas pemain negeri pantas dan cekap jangan kata la.



tq pada cik ziela jadi paparazi.hikhik.


mcm mana oku pun bleh main dgn terer ni haha*mati kena tembak ngan nard*

Panas jangan cakap la muka kaki tangan dah hitam legam dah ilang dah kulit mulus aku ni. First game lawan ngan team Jawhar menang tanpa bertanding wohooo tq Jawhar sebab bagi kami menang tanpa peluk ketiak. haha. kami kena menang 2 game je untuk layak pegi ke suku akhir. berkat doa dan kesungguhan team aku dapat gak la ke suku akhir awww tak sangka mak. Keesokkan hari tepat kol 11.30 cabutan undian untuk menentukan team aku lawan ngan sapa. sekali cabut undi OMG!! kena lawan ngan team SPA gak iaitu SPANC vs SPAMOHB wut da hell!!! team  kami kena lawan ngan team coach kami sendiri pfff!!! *pengsan*

hah! tak abis-abis


yeah! posing lagi

pagi-pagi dah lapo    -__-"

time lawan tu main-main je haha yela training sama-sama memang gelak saja laa. apapun sangat-sangat happy walaupun kami dapat main sampai suku akhir je. keputusan petang tu Juara dari MBPJ tahniah pada dorang. SPAMOHB dapat naib juara yay!! tahniah gak pada SPA. walaupun kami tak menang tapi kami dapat duit RM200 hadiah dari Setiausaha SPA tq Dato'dan dapat voucer 30% masuk theme park sunway lagoon seronokkk!!!!



whoaaaa nak pegii!!!!

esok masuk ofis muka dah macam siput sedut mata dah tak mampu nak bukak adoi dah la kulit muka pedih-pedih abis mengelupas. takpe la janji seronok game semalam..yeahh... kitaaa enjoyy!!!



4 comments:

Mas said...

hahahha...kelakar laa...tak sangka korang menang..tahniah yee.. :P

OKU tu lulus para kot..sbb tu dia bole main..hehehe

azura said...

team kami kalah..team satu lagi je menang huhu...tapi yang penting enjoyyy haha...
pic nard tu tak bleh blah... gelak guling2 tgok pic tu

Elis Escada said...

hahahah....klu ko xd...xd la semangat aq cz adeq aq xd deq..hahahah....tp dasyat an...oku pon ade..hahahahha

azura said...

lebiuuu kak.... HAHA