17 December 2010

Movie bersama-sama family :P

Hari ni hari jumaat tau bukan sabtu bukan ahad, selalu kalo tengok muve ngan family ni pasti hari sabtu or ahad kan so aku buat kelainan sket tgok muve hari jumaat tengahari time org sembanyang jumaat dan time lunch hour hoho sangat setan. Aku ni kalo sedara mara datang rumah kalo diorang nak ajak g mana2 tersangat2 la berat hati kalo tidak memenuhi permintaan mereka, kalo boleh aku nak jadikan cuti diorang tu penuh dengan keindahan  Woww sweetkan aku, so permintaan kakak ipar dan anak2 buah asben aku penuhi dengan membawa mereka nonton cite Hantu Kak Limah balik rumah demm! ni la first time aku tgok cite melayu  kt panggung Woww sweet kan aku, cite hantu tu sangat la kelakar sehingga nak terkencing2 aku (sbb minum air byk gile). Cite tu nak cakap best sangat tak laa, tp kalo tgok dvd pun dah berbaloi aku bukan tak nak support muve tempatan ni cuma kadang2 aku rasa mcm rugi plak kalo tgok cite yang aku rasa kurang feel..tapi kalo beli dvd original pun dah cukup membantu apa. Apa2 pun aku sangat2 terhibur hangout ngan Danial dan sedara mara ku Woww sweetkan aku.


Enjet-enjet semut sapa sakit naik atas... LOL

Esok sabtu so diorang nak melawat pulak ikan-ikan kat Aquaria KLCC demm! gaji tak dapat lagi nehh terpaksa la aku buat keje yang tak sanggup sangat aku buat iaitu merompak bank, oi salah ke aku merompak bank bukan aku rompak duit korang pun, camne la aku nak p Haji camni, simpan duit kuar duit simpan duit kuar duit muka kakak kaunter bank tu memang nampak ketat semacam je mesti dalam hati kakak tu ckap " pehal la minah ni baik tak yah potong gaji tiap bulan penat2 je simpan tapi tiap2 bulan gak dia kuar gile cepghre pe" takpe la kak saya setuju T_T (sambil lipat kertas no giliran masukan pd lubang kurang memuaskan hoho).

6 comments:

Hanis Azla said...

ha..ha.. biasalah tu.. kdg tu simpannya sikit, kuarnya banyak.. tp takpe berkat tau belanja orang ni.. selamat ke aquaria esok.. enjoy.

azura said...

hoho.. sib la ada sikit simpanan kalo tak mmg kena rompak bank betui2 :P jom hanis bwk anak2 p aquaria :)

wahida said...

wow wow wee...bestnyer gi aquaria...anak2 mesti enjoy..
salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi, follow me back k!!

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

berapa byk sweet nye aku daaaa..
hahaha..kak ma xbelanja ke??sian ko kuar duit sendiri..wakakaka.. :D

rhyzal said...

enjet2 semut sapa sakit naek atas~ hahaha

azura said...

beb kmar banje tp takan aku tk kuar duit lgsung..tk sweet la mcm tu lol
riez ko dh tgok ke? haha